24 December 2007

Catan Jalan 1



Poster parti alternatif
Batu Gajah.
Pilihan raya dah dekat...



Seorang India (mungkin Bangladesh) memuntahkan isinya
sewaktu perjalanan balik dari KLCC. Hasilnya,
chaos.

8 comments:

Nazim Masnawi said...

Kau pernah tengok Street Trash tak?

Siberkop said...

Aduhai. Satu tren la jadi longkang. Ish.

amirahsyuhada said...

saya suka poster tu...suka sangat.tapi nak termuntyah leerr tgok gambar kat train tu...ieeeeiiieeee..

reza said...

iklan : fadz aku tgk list movie2 akan datang takder the mist pon..

GAIA said...

Gambar kedua tu adalah effect paling ngeri dlm Blog ko melebih aksi-aksi filem German Cannibal itu....

fadz said...

nazim, aku nak sgt tgk..!!

siberkop, hihi, iyolah... tapi syok tengok gelagat manusia..kalau Waters ada waktu tu kan best...

amira, hihih, siap kena kat jeans aku sikit..

reza, errrrr, ye ke? thn depan ada?

gaia, mana ada ngeri sangat, tpai yg best, semacam satu lrt tu rasa kena bom...masing2 lari, sakit, menjerit..kalau aku dapat tepe tu, priceless... aku boleh bayangkan seorang yg tidak ada hidung masuk dlm tren, bagaimana reaksi org kita..

reza said...

erm nope, tarak...dan aku dah lama kecewa terus menggunakan kemudahan net...ampun en fadz aku dah tgk dulu..taktau nak recommend tak cause karang tak pesal2 kena cam enchanted :D...

anyhoot kor pilih lah lain..aku iakan jer..

fadz said...

hehe, reza, aku akan TENGOK gak coz its horror, and its from dat guy who did Shawshank.. gila tak tengok?!

pilihan lain, well not this week lah (gua ada famili day), next week apa2 ok kot.. The House citer siam tu bagus ke?