17 March 2008

My Indie Rock Darling(2008)


Wooo, bangganya, kawan aku satu ni dah buat felem lah, dah siap plak tu woooohhhh!!!
Rewan, I salute u man, eventgh i havent seen it, i feel like, PROUD :)


Ok, aku saja je letak poster satu ni sebab tak silap aku nama watak ni Fad,
Ya, aku perasan kononnya nama aku hahaha, lantaklah aku perasan walaupun
tak berkait, macam Fadz dalam GAIA jugaklah kan, hahahaha.


14 comments:

Anonymous said...

ha inilah dia, blind patriotism... eh betulke apa yang aku taip ni?

fadz said...

anon, kutuk tetap kutuk kalau tka best, but i havent seen it and initially i am happy my friend did something.. itu pun setakat ni buat saya boleh tersenyum gembira.

Anonymous said...

Fadz. Thanks for promoting this movie. Nanti next screening aku invite lagi. Kat Pavilion malam tu kau tak dapat datang. Alhamdulillah malam tuh penuh panggung. Good reviews. Kalau takde aral melintang insyaallah filem ni akan ditayangkan di panggung dalam masa terdekat. Kalau nak tengok the making of My Indie Rock Darling jangan lupa menonton Nescafe Kickstart, every sundays 11am on TV3. Thanks Fadz. Majulah filem untuk negara.

Rewan Ishak.

Anonymous said...

review jangan tak review. kaw kaw punya satu!

Anonymous said...

Obnoxiousnya nama filem ni, macam filem-filem faux-indie America (think the recent Juno) cuma lebih obvious. I mean, siap ada 'indie rock' kat title dia. I can't imagine how the soundtrack's like.

Nazim Masnawi said...

Nampak macam menarik... BUT WHY, OH, WHY FUCKING NAS-T?!??

Anonymous said...

Why Nas-T? Dia boleh berlakon dengan baik. trust me.

Nazim Masnawi said...

"Why Nas-T? Dia boleh berlakon dengan baik. trust me."

Cameron Crowe said that about Orlando Bloom too.

amirahsyuhada said...

citer ni macam best je..tak sabar nak tunggu weiii...fadz, saya baru tengok kala malam bulan mengambang, just because your review, saya sanggup beli cd ni ori. Memang berbaloi..lawak giler..hehehaaaha

fadz said...

nazim, gi lah tgk dulu dude!

amira, hoho, trima kasih, happy that u liked Kala Malam ... saya pun menunggu filem ni ditayang nanti, tak sabau!

jhebat said...

mana reviu?

Ayman Aiseyman said...

filem ni rewan ishak buat ke razaimi rashid?

debuja said...

kat mane nk dpt/tgk movie nie?

fadz said...

masalahnya aku tak tgk lagi... huhuhu, dan , korang kena tanya pengarahnya, Rewan Ishak, dia ada blog, ada pautan kat sebelah kanan tu..