18 April 2008

When I Am Laid In Earth

Hujan kat luar.

Baru abis kerja.

Dalam mood 'down' aku.

Lagu paling sedap didengar untuk 2-3 hari ni:

Dido's Lament-
When I am laid, am laid in earth, may my wrongs create
No trouble, no trouble in, in thy breast.
When I am laid, am laid in earth, may my wrongs create
No trouble, no trouble in, in thy breast.

Remember me, remember me, but ah!
Forget my fate.
Remember me, but ah!
Forget my fate.
Remember me, remember me, but ah!
Forget my fate.
Remember me, but ah!
Forget my fate.


Tak, aku belum rasa putus asa nak mati (tu untuk orang bodoh yang tak ingat tuhan je), hanya aku rasa 'gloomy'. Malam ni nak tonton Congkak ngan adik aku, nak rasa takut, nak naikkan nafsu.

9 comments:

Home Theater said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Home Theater, I hope you enjoy. The address is http://home-theater-brasil.blogspot.com. A hug.

Projetor said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Projetores, I hope you enjoy. The address is http://projetor-brasil.blogspot.com. A hug.

Nazim Masnawi said...

Adik yang mana satu?

saat omar said...

Since your fav genre is sci fi, i want to ask your opinion on Ridleys Scott's BLADE RUNNER. What u think of that movie? Thats my fav movie of all time.

syed-B said...

fadz.. bila aku tgh gloomy... aku akan degar lagu "Gloomy Sunday by Billie Holiday"... lagu lama.

dan ya.. tak la aku nak bunuh diri macam dlm lagu tu...

syed-B said...

fadz.. bila aku tgh gloomy... aku akan degar lagu "Gloomy Sunday by Billie Holiday"... lagu lama.

dan ya.. tak la aku nak bunuh diri macam dlm lagu tu...

Anonymous said...

mungkinkah segala derita di jiwa akan terubat?

fadz said...

nazim, adik perempuan aku..

saat, yeap, dats a good movie, aku ada satu dalam koleksi. Idea 'manusia' dalam robot dlm filem tu adalah paling baik pernah dibikin, melangkau AI spielberg, dan ya, R Hauser dalam filem tu satu fenomena.


Syed-B, Gloomy Sunday? Wokey, wa check it out nanti..

anon, eeee, gelinya..!

kekure said...

jom aku belanja haagen d..ko sangat poyo dr aku sekarang hahaha