07 June 2008

HILANG HANDPHONE

Saya baru saja hilang HP.



Oleh itu, saya mengambil keputusan untuk masa pendek ini untuk tidak memiliki telefon bimbit. Macam orang lama. Jadi sesiapa yang mahu menghubungi saya terpaksa menelefon saya balik di pejabat atau di rumah atau e-mel saya sahaja. Jadi sesiapa tak tahu, well, maaf lah.

3 comments:

TANPA NAMA said...

salam... laa patutlah i msg tak balas2...he he he... nak putar zaman ke P. ramlee punya zaman ke?

Reza said...

fadz, moh happening weekend nih..orang2 aku ajak semua tak interested..kecewa gila

fadz said...

tanpa nama, yeap, benci dengan kelajuan dunia sekarang.

Rezam, moh tu apa? jomlah kalau aku tak keberatan mendapat layanan transport dari ikau