18 July 2008

Ya, Aku Pergi...

Kepada Edd, setentunya YA! :)



Dengan Segala Hormatnya Menjemput

______________________________________

KE MAJLIS PRA TONTON & SIDANG AKHBAR FILEM ‘SUSUK’




TARIKH : 30hb JULAI 2008 (Rabu)
TEMPAT : GSC 1 Utama (Hall 3)
MASA : 2.15 ptg – 6.00 ptg
ps: suka poster tu.. seksi sangat, awww!

17 comments:

Edd Vedder said...

cess.. siap buat entri jawab soalan aku. hehe.

aku tgh 50-50. Kalau cuti lepas, kemungkinan aku pergi. Kalau aku pergi, aku contact kau.. boleh gi sekali.

fadz said...

errr, takpelah, biarlah aku gi sorang, aku tak nak buah aku berbuah dua kali. :p

pijan said...

eyh bole tak nk ikut? serius ni haha.. :D

spiral said...

oh tidak. aku jeles lagi. Invitation pun sia2 takleh pergi (thx to Nuradila). Anyhoo, aku harap filem ni ke international festival. so sampailah ke aussie - boleh aku tonton.

zubin said...

Ingin sekali tengok org film indie buat filem masuk mainstream, must be interesting, dulu ada Ming Jin buat Salon.

Ajami Hashim said...

yeahhh! bulih jumpa edd!!!

Edd Vedder said...

wow.. your sarcasm is killin' me. hehe..

fadz said...

edd, sarkastik ke tu, hehe,taklah weh, tglah serious.. boleh borak panjang2..

ajami ada brg gua nak jual, bwk rm20 ya..

spiral,sori ah,lu kena tunggu dulu, hihihi


err, pijan, boleh, dtg je kat sana dan kata lu blogger,kalau dia TANYA bawah sape, kata je kawan tontonfilem..

pijan said...

maknanye btl2 bole ar ni

fadz said...

pijan, yeeeeeeeeeeeeee arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :) dtg yek...

Edd Vedder said...

bleh bawak kawan ek?
I never knew that..

Maybe I'll ask Bront Palare to tag along.

fadz said...

of coz u could!

pijan said...

ooo
trimas :)

adelene said...

hi abg eli...u tak nak ajak i ke??dah lama kite tak tgk movie together..i'm bek u noe..for good!!

fadz said...

tetiba je adelene ada... arent u in jb or smtg? call kalau nak join, kalau hilang no, call mintak kak shana..

just realize israk mikraj is on wednesday btw..

fadz said...

edd,kau bawak bini kau jelah

Ajami Hashim said...

aku nak bawak Jessica Alba.. bleh?