22 September 2008

Will it be the death of me?

Pada bulan hadapan, saya akan menjawat sebagai pegawai tetap (dahulu kontrak) di tempat kerja, tetapi, saya akan berpindah ke Kota Bharu, Kelantan. Di Kelantan, tak ada pawagam. Boleh tak saya hidup?

Salam hari raya

Maaf zahir & batin

rasa nak menangis ni ...

17 comments:

Amy Z! said...

Jauhnya~

rasa nak menangis jugak.


Selamat hari raya. Maaf zahir batin.

kelvinchaw said...

Yo, love to read your movie reviews. A good mixture of hollywood and local. Don't stop writing yet man...

jhebat said...

culture jamming

Tok Rimau said...

ada panggung tak kat Kelantan? kalau tak de, kau gi la seberang ke siam.

Abe, On the plus side, gewe comel comel belako.

susu dan biskut... said...

jangan nangis...
tak semestinya tak boleh langsung..
there must be a way...
teruskan hidup!
:)

Edd Vedder said...

takziah.

u might want to consider broadband access, torrent downloading & pray that your connection speed will be very fast.

zulazahari said...

Salam Fadz,

Eh, ada wayang la kat sana, wayang kulit....huhuhu.

Jangan marah, selamat hari raya aidil fitri, maaf zahir dan batin.

saat omar said...

...pindah kelantan? aduh jauhnya nanti..takpe, kau boleh tengok wayang kat Golok ke, Yala ke, naratiwath pun ok gak...haha

spiral said...

Kau ada 2 pilihan :

1) Langgan broadband; speed ***/768kbps cukup dah. Download aplikasi ĀµTorrent. Cari movie eg. kat torrentz.com. Klik mana2 kau suka - download - tunggu - tonton (akhir sekali update tontonfilem jgn lupa)

2) Gi masuk sie betar, cari lanun (pustaka filem) dvd kalu adolah. Borong banyok2 hok mano baru2, tonton ghama2 pahtu jange lupo updek tontonpilem.

Dats it. Selamak menjadi warga pata timo weh. Jange susoh hati.

Jumpa aku kat KL kalau sempat, aku balik 29hb ni sampai 15 okt. Mungkin aku akan merayau2 kat area sg wang, low yat dalam minggu2 tu.

Anonymous said...

sana takde gsc international screens!

SILZACK KHAIROL said...

WAA... BESTNEYRRRR...ompom boleh hidup punya... Thailand kan sebelah je..
lepak Golok la Bro..
hihiiih

tahniah dan selamat beraya..
maaf zahir batin..

Mensh said...

Gaia bagitau aku kau nak berhijrah ke KB. Mesti tontonfilem akan jadi lain di tempat yang tak ada panggung. Interesting!

Ajami Hashim said...
This comment has been removed by the author.
Ajami Hashim said...

yeah!!! kurang saingan blog aku!!!

..larriikkkk!!!

Serunai Faqir aka SF said...

huhhuhuhu ...abis le aku, takda job lagi dahhhhhhh ... huwaaaa ..akekeke, pape hal tahniah, ala kira ok le tuh, belanja tak tinggi ka sana ...

fadz said...

terima kasih terima kasih terima kasih buat kalian yang saya kenal atau tidak, suara2 kalian saja yg buat saya lapang.. tetapi baru2 ini saya mendapati seorang rakan blogger kita, Jimmy dari binfilem.blogspot.com baru meninggal dunia selepas membaca blognya (blog tim bersama Jhebat dan Dewa).. bacakan al-Fatihah buat insan yg kita tak kenali di maya ini tetapi kenal dengan suara katanya yang bernas. Berita ini lebih mendukacitakan saya daripada pemergian saya ke KB. Tetapi alhamdulillah, arwah meninggal pada Bulan Ramadhan, dan arwah tentu meninggal melawan penyakit/selepas operasi yang buat saya adalah satu kematian syahid. Semoga rohnya di Rahmat Allah.

Knew R said...

kelantan xde la teruk mana. at least taraf hidup kat sana lagi sederhana berbanding kat KL. ya x?