14 November 2008

Akan Datang: Histeria (2008)

Ya, jangan tegur aku, aku hampuk muka kau karang...



8 comments:

spiral said...

cemburu lagi aku, lagi2 tengok teaser poster yg gory sungguh (goriest malaysian horror film ever made, it well may be?) aku tak tau macamana LPF boleh tutup mata kasik lepas or mereka dah insaf? Haha. Apapun semoga sukses.

cappuccino said...

fadz..nt bagi komen sket pasal filem ne..tengok poster mcm best..lain dari yg lain..pasti laku ne..

Anonymous said...

hai!

Knew R said...

nama penuh, alamat, email zehann ur rakhie saya dah pass pd serunai faqir. rahsia agenda alam hitam 2: vamprha dah terbit. dah baca?

deennasour said...

boleh kot lawan best poster dgn susuk~

ahahaha, fadz tak dpt tgk preview~
dan aku pun tak pg gak semalam~ duh

kamaruladli said...

oh... liyana jasmay..

ZEYN, THE HELL'S FIREWOOD said...

Fadz,

idol jembalang yang depa letak sebelah poster besar (or is it bunting?) filem ni kat GSC Mid Valley sangatlah cute! merah Mak Ngah, you!

Anonymous said...

kalau ada histeria 2, korang rasa korang nak pergi tgk tak?