19 November 2008

Selamat Datang Ke Kelantan

Hmmmppphhh....


14 comments:

Tok Rimau said...

Basuh cadar nampak. Ngompol* ke?



*Ngompol: Bahasa jawa utk kencing malam

fadz said...

cis! tak ,nak tunjukkan musim tengkujuh yg baru nak bermula di kelantan ni.. hisyk tok ni, lucah betul..

sf said...

Guano demo? thehehhe

yasmin said...

tak tau kenapa, but i LOVE kelantan.

Anonymous said...

alahai...
tak dapat tengok tuannya, tengok ampainya pun jadilah...
:)

~embun~

deennasour said...

huh~
kembali kepada Al-quran dan sunnah~
mencuri hukumnya potong tangan
merokok hukumnya potong bibir..yes!

kekure said...

walawei..fadhliiiiiii hari nak hujannnnnnnnnn..angkat kain di jemuran

fadz said...

sf, guano gone..

kak min, i LOVE kelantan too, but not working and living there. hoho, maybe im a bit harsh, baru 5 hari..

embun, ada lagi dalam blog lagi satu

deen, ermm, ok... satu perkara: mamat kelate suka hisap rokok, lepak ngan diorang mcm masuk kebuk asap.

kekura, dats not my hse but a friend.. yg coolnya, dia biarkan je kain dia basah... cool kan?

Anonymous said...

Ehhh...Brother!! mung jadi ore klate?? hahaha!!! eh,..pi pondok pasir tumbuh...banyak orang alim...uncle Faiz is salah satu ustaz sunni yang alim di kelantan....btw, u got to try makan seafood di pantai cinta birahi!!!! oh ya...deme kate, betino pasir mas molek-molek....mung cari laa bini kat sano!!! glenye!! brapa lama u kene tinggal kat sana??

Ayam Kediri

Nazim Masnawi said...

What about bau orang Kelantan? Can you handle that?

Ajami Hashim said...

blk KL nnti kirim kopok leko ekk!


p/s: eeee! ruginyaa kau tak tgk HISTERIA!!!

larrikkk!

zuhairy hashim said...

orang kelantan ade spesifik bau ke? wah hebat!

cappuccino said...

wey nmpk nostalgia sngt selimut siam tu..sedap pkai time hujan2 ne..org kelate mmg ade bau sehh...bau issey miyake ngan burberry touch lg hehhehe...

fadz said...

wah, beshnya dia dah ngaku AYAM.. pasir tumboh? ask faiz to call me lah! u know I DONT DRIVE!

nazim, gewe2 bau dia ok..

ajami, F*** u!

oh, cappuccino org kelate rupanye