17 January 2009

Seram kan?


Kalau ada sesiapa nak buat filem tiruan Ringu, silalah ke kawasan berdekatan rumah aku, tempat budak-budak dadah melepak... Fuhh, aku mati-mati boleh bayangkan Sodoko boleh keluar dari telaga tu.

11 comments:

Miss Brat said...

wahhh fadz...dah boleh bayangkan...

reza said...

ahaha cool sial

Jaja Kadir / Coffeeholic said...

jemput datang ke malam premier short film by jaja kadir (sinkronis) and by zainor hisham (rumah kecilku ada kelambu), pada 21 jan 2009, 8.30 malam, masuk adalah percuma. plz do come =)

Edd Vedder said...

nak buat remake Pendekar Bujang Lapok pun boleh ni..

"..dia cucuk tang sini, dia cucuk tang sini, tang sini..."

sultanmuzaffar said...

carik dvd slumdog millionaire cepat2 sket. aku nak baca review ko.

GAIA said...

Telaga Buruk Berek 12, horror tak judul tu?

Nanti aku singgah KB nak buat lawatan lah kat tempat tu...boleh kan?

Pa'chik said...

ni kawasan mana pulak nih? hati-hati... sekarang musim orang pecah rumah kot... besi dah jatuh harga kan...

akitiano said...

Tah tah ko yang bawa wayang kat kelantan!!!! tu buat kat DBP lagi...nanti aku bagi tau skuad amru MPKB-BRI kang?? hahah....

Azuan_Zameer @ RashRozhams said...

buat filem lucah pun ok kat situ.. hahaha...

fadz said...

akitiano, blah lah :p

Azuan, ye lah, ko berlakon kat situ, haha!

Anonymous said...

seram sangat.