13 May 2009

Zeera Punya Hal Lah Ni ha ha ha ha


Kelmarin (11.5.2009), aku ditemu ramah oleh Aidel sessi Popradio, Bernama Radio 24 (KL- 93.9, ala-ala BBC gitu) pada 3.30 ptg tentang "Filem Kita Wajah Kita" - erk!


Tak tahu macam mana nak simpan bentuk digitalnya. Tapi, haha, memang gugup sih!

Terima kasih buat Radio 24 kerana memberi peluang memberi pandangan, dan terima kasih Zeera kerana membuat aku sakit perut satu hari, hahaha.

Web Radio 24: http://www.radio24.com.my/


3 comments:

amirahsyuhada said...

wahhh dah nak jadi star dah ni..hehe. Hmm by the way, dah tengok Okuribito [departures]?

zubin said...

apa tuh, nape tak cakap, nak dengar. Aku pun cakap kat Bernama TV hari tu malam Jumaat, One Malaysia and Cultural Development

Maya said...

Salam fadz,
Syabas tu dah masuk radio heheh pasnih masuk tv plak,layarlensa, fenomena seni ataupun filem@9 ker...maya tungguuuu. Btw nak tanya, ada cadangan bukukan tulisan u kat sini? sori kalau soalan ulangan.