20 July 2009

GADOH pada 8.8.09

Sesapa dok Kelantan, jangan lepaskan peluang:




klik imej untuk dibesarkan.

15 comments:

Azuan_Zameer @ RashRozhams said...

Namron, what to say?

satu lagi yang terbit dari 'kegilaan' warna kulit. dan teater menyatukan mereka.

Semudah itu kah?

Jack Lingam said...

namron or norman. this movie is no more than another samuel l jackson vis a vis Coach Carter flick. u like it because you lot havent seen Cikgu Nadia back in the nineties on cerekalama.

on racism? blimey. someone tried to brush of racism through a film. who watch independent films anyway. the market is too niche for you to preach.

my call, the best anti racism film is GILA GILA REMAJA. Mix match mat rempit. what a bliss

MunIERah said...

memang ta dpt disangkal lg.
kongrets to komas

Jaringan Luar Pemerhati Media said...

care to visit http://jaringanluar.blogspot.com

saat omar said...

Haha Agree sesangat dengan jack Lingam...Gila Gila Remaja is the best anti racism movie.

fadz said...

ah, ah? apa citer ni, apa citer ni? Gila2 Remaja anti racist, wah dats cool!

Afzainizam said...

Salam singgah salam takzim dari blog kami http://www.firestartingautomobil.blogspot.com/

Bagusnya ade sinopsis tentang cerita movie senang nak cari nanti.. macam-macam cerita ade.. bagi peminat atau movie mania aku suka

Nazim Masnawi said...

"Namron, what to say?

satu lagi yang terbit dari 'kegilaan' warna kulit. dan teater menyatukan mereka.

Semudah itu kah?"

Yeah, semudah itu. Unless you're a fucking racist, then any kind of effort is impossible.

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=3PF-XhFWWMQ

http://www.youtube.com/watch?v=RYxcmBLsGaw

idyavie said...

Gadoh very interesting story.. Salam...nice blog...salam kunjung ke idyavie.blogspot.com & sudi2 lah xchange LINK n register as my follower TQ

Aidi Rahimi Ibrahim said...

Gadoh not good.. Gadoh i like.. should tayangkan kat every nation..
:-)

fadz said...

salam Afza, saya rasa blog ikhares sudah ada sinopsisnya, pihak penganjur hanya berikan iklan ini saja buat saya.

anon, apa tu?

idy, salam, dah tengok, wah banyak gambar bertudung :)

aidi - jadi berbaloi ke tak? saya nak tgk di KL, macam mana?

Aidi Rahimi Ibrahim said...

as i meant; film macam Gadoh should be on cinema/ mainstream..berbaloi..:-)

Dhani said...

tayangan GADOH di usm ditangguh. lokasi dan tarikh baru akan diberitahu kemudian. harap maklum.

amirahsyuhada said...

saya baru selesai menonton dari youtube. Filem ni amat ringkas, ye walau membawa sesuatu yang berat. Terlalu simple dan terlalu jujur, kena batang hidung semua orang, haha. tapi at least banyak pengajaran, kalau ditayang dipawagam entah macamana meletupnya. apa kata saya buat tayangan amal filem ni disekolah,haha ,matila kena pecat jadi cikgu. tahniah pada komsas, filem boleh merintis evolusi.