24 December 2009

Akan Datang: Duhai Si Pari-Pari(2009)



31 Disember 2009

15 comments:

zulazahari said...

'Fairy-tale' moden versi Melayu?

fadz said...

err, tonton dan lihat sendiri ...

(melarikan diri..!)

AKuSEmpoiGirL said...

filem penghujung thn 2009.... layankan aje!!!! :p

vovin said...

aku dah tengok.

Filem paling bengap dalam sejarah filem.

Sekarang aku nampak filem Z. Lokman lebih menyeronokkan untuk ditonton.

Filem bodoh.

fadz said...

sempoi, uhuk uhuk, silakan, uhuk..

AKuSEmpoiGirL said...

vovin ni bikin spoil lah.... x jd layan. wakakaka.... baik sambut new year kat dataran merdeka,lg best;p

Ajami Hashim said...

fadz - wakaka!

vovin - wakakawakaka! (double dose)

gascoigne said...

Mesti Que Haidar yg berlakon....semua filem Melayu mesti Que Haidar berlakon. Nape ek?

Aizwan Ali said...

citer ni best kalau que haidar tak over acting lakonan dia.. better kasi rosyam nor berlakon... lantak p laaaa heroin dia liyana jasmay.

filem dah best dah, slack nyer que haidar.. haiiihhhh...

fadz said...

itulah fasal Aizwan.. Que bukan pelakon komedi..

Nazim Masnawi said...

"Que bukan pelakon komedi.."

Screw that, he was great in Afdlin Shauki's Orang Minyak Naik Minyak.

fadz said...

Nazim, ok, but he sure fail it in Duhai..

GAIA said...

Que dalam Rock mamat khalid ok apa

Nazim Masnawi said...

Ditto, Gaia. Actually, his comedic acting yang buatkan aku appreciate him more. His serious acting never works for me, probably because of that intonasi percakapan stail-teater dia tu.

fadz said...

but whatabout Haru Biru? he really excells in that