22 July 2010

PALAT (sekali lagi)

Pada tahun 2008, laptop aku dicuri kat umah sewa aku di Berek 12, Kota Bharu.

Semalam (2010), sekali lagi notebook aku dicuri oleh seseorang.

Serius, ngape korang nak sangat laptop/notebook aku hah celaka? Aku ni bukannya artis, malah aku bukannya jenis manusia yang simpan (1) Gambar bogel sendiri (2) video main dengan orang macam Ariel Peter Pan tu yang korang boleh jaja kat mamat jual DVD lanun untuk jual RM10 sekeping.

Palat!

11 comments:

Anonymous said...

hilang kat kelantan lagi ke?

fadz said...

Kali ni kat KL.. palat tul..

JePh said...

aisey..mmg palat kalau dh 2 kali hilang..gua tumpang simpati bro.
umah kena pecah masuk atau hilang di luar?

Pipiyapong said...

ye ke takde video main ni?

fadz said...

Kali ni pencuri pandai, masuk rumah tanpa isi rumah tahu (Gombak), kira takde langsung bukti rumah kena pecah masuk. entah, kena ilmu kot nenek aku masa tu..

palat tul...

fadz said...

tolong sket, aku bukan jenis rakam sendiri eh, kalau betul2 nak rakam, baik buat secara profesional, duit pun masuk.

Amir_naufal said...

Kesian...sekarang hilang laptop macam hilang wallet....

Anonymous said...

simpati...
mudahnya, kembali kepada note book yang diperbuat dari kertas. pastikan acid free dan diperbuat dari pokok yang ditanam. jangan beli yang mahal kononnya pernah diguna oleh old man and the sea. itu hanya khusus buat mereka yang mahu dilihat sebagai penulis.

ikhlas
Penchinta Ruang Gelap

fadz said...

haykh, tu lah..

yea, ada juga guna nota.. tapi kita nak menulis, nak menaip..

Muhammad said...

owh...tidak
untuk sekali lagi ???

simpati untuk kamu , fadz.

fadz said...

thx Muhammad..