12 May 2011

Inilah Baru Filem Fiksyen Sains Terbaik Malaysia!

... dan aku terjumpa dalam satu video muzik pemuzik paling aku kagumi dan minati sekarang, MonoloQue:





XX-Ray (walaupun kiut), Brainscan: Aku dan Topi Ajaib, Syukur 21, dan Anita Dunia Ajaib tentu akan malu dengan filem di atas.

7 comments:

hans said...

hahahah.setuju
mereka pasti akan malu

Marhaen Kacak said...

haha..brainscan..tak boleh blah

Untuk Renungan Umat Melayu Islam : Kau Masuk Gerakan Islam Ingat Ko Dah Hebat?

izat123 said...

are u sure tu officially mv utk lagu tu?sbb user yg upload mouthcradle tu upload smua lgu monoloque dn smuanye gmpk2..rsanye dia yg gbngkn lgu dgn video tah dr mne tah

fadz said...

izart, serious ke? tapi aku check dalma fb monoloque mmg itulah loque claim adalah "official" mv dia.. is it true? aku tk tahu tapi aku rujuk last scene, aku tahu babak tu bukan dibikin org luar tapi org malaysia (tengok tempelan yang ditempel di botol).. hmm, kena tanya dia sendiri dlm fb ni..

Anonymous said...

intro macam lagu ni : http://www.youtube.com/watch?
v=dYLujepur9g

ending macam lagu ni :http://www.youtube.com/watch?v=jJ9KYriPbU4

Catatan si playboy said...

brainscan tu ciplak drama lakonan lan kristal(tahun 2002 or 2003)

Catatan si playboy said...

brainscan ni cikplak drama local tahun 2002/2003 lakonan lan kristal