02 September 2011

Akan Datang: Cinta Kura-kura(2011)

Ah, ini satu komedi yang kelihatannya segar! Dan CGInya menjadi:


5 comments:

Aliff Ihsan Rahman said...

Macam boleh tahan..Harapkan sesuatu yg segar sentuhan dari segi cerita dan pengarahan oleh Nizam yang lebih baik dari anak2 Encik Halim mungkin..Akan ke pawagam menonton ;)

ahmad said...

saya nak order review hantu bonceng satu. tq.

fadz said...

ahmad, mcm memesan makanan je.. hahaha.. nantilah, aku baru dapat cahaya mata ni.. tak sempat nak ke mana..

Hans said...

nampak best sebab mulut kura2 tu bergerak cun
nanti kena tgok juga la
kopak duit camnih
macam2 filem aku nak tgok
hahahaha

Review Filem Hantu Bonceng Disini

PerangFilem said...

bole la... to suara fafau potong stim je.. x feminin...